Links

Interessante links (NB: Vises i nyt vindue)

The New Church – Den Nye Kirkes officielle hjemmeside – på engelsk. På denne side kan du finde en mængde information og svar på mange spørgsmål om Den Nye Kirkes lære. Du kan ligeledes finde mange prædikener – både som lydfiler og i tekst.

Et link til The New Century Edition of the works of Emanuel Swedenborg. Du kan blandt andet downloade flere af Swedenborgs bøger (på engelsk).

The New Church i England – UK. Vi samarbejder meget med Den Nye Kirke i England. Kig på deres hjemmeside. Der findes blandt andet beskrivelser om Sommerskolen – The British Academy Summer School.

Swedenborg Society er en forening i England, hvor du kan finde en lang række informationer om Swedenborg. De udgiver et “newsletter”, afholder foredrag udgiver bøger, hæfter med videre.

Swedenborg Foundation – Et bogforlag som trykker og udgiver samtlige Swedenborgs skrifter – både teologiske og videnskabelige. Her kan man bestille bøger. Denne hjemmeside har ligeledes en del information om forskellige emner i relation til Swedenborg.

Bryn Athyn Cathedral – En hjemmeside for verdens største Nykirkelige bygning i verden – katedralen i Bryn Athyn. Hjemmesiden er næsten lige så smuk som selve bygningen og er udarbejdet helt i Falsh. Hvis du ikke har bredbånd kan det tage lang tid at loade denne side.

Et college i USA der har Den Nye Kirkes lære som grundlag, for den uddannelse de tilbyder. Her finder du information om hvilke uddannelser og kurser der tilbydes. Det er desuden muligt dirkete fra siden af søge om optagelse, og det er også muligt at søge om finansiel støtte, for dem der har svært ved selv at bekoste sin uddannelse.

New Search. En web-baseret database hvor det er muligt at søge gennem samtlige Swedenborgs teologiske værker. Det er muligt at søge mellem forskellige engelske oversættelser og at læse Swedenborgs skrifter på original sproget Latin.

Nya Kyrkan i Stockholm. Den Nye Kirkes forsamling i Stockholm, Sverige.

Den Nye Kirke i Oslo. Den Nye Kirkes forsamling i Oslo, Norge.

Swedenborgs Minneskyrka. Kirkebygningen for Den Nye Kirkes Forsamling i Stockholm. Kirkebygningen er en arkitetstonisk perle fra slutningen af Jugend-perioden. Bygningen er åben for besøg hver onsdag.

Information Swedenborg. Et link der indeholder en mængde information om Swedenborg, filosoffen, videnskabsmanden og kristen teolog fra attenhunderede tallet.