Forsamlinger

Der findes tre registrede forsamlinger i Skandinavien. Forsamlingen i Danmark ligger i København. Vi afholder en lang række aktiviteter.

Her ses et foto fra afslutningsceremonien ved katedralen i USA - 2004, hvor Oluf Hauptmann (til højre) fra Danmark blev ordineret som præst i Den Nye Kirke. Til venstre en klassekammerat fra Elfenbenskysten - Sylvain Agnes. I midten den daværende biskop: Peter Buus.

• Der afholdes gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 i vores lokaler.
  • En søndag hver måned gennemføres gudstjenesten af vores præst, der til daglig bor i Sverige. (Af og til får vi også besøg af præsten fra Colchester i England, som er dansker).
  • Der afholdes af og til foredrag forskellige steder i København og omgen.
  • Vi har normalt en stand på “Helse-messen” i Falkoner Salen der afholdes i februar.
Vil du besøge os ved hjælp af offentlige transport midler, kan du blandt andet bruge bus 6A fra København centrum, 15 fra Herlev eller S-tog til Rødovre station.
Den Nye Kirkes Forsamling
Stellavej 14. kld.